Nezaboravnidoživljaj

U PARKU PRIRODE
PAPUK

DOŽIVI PRIRODU • OSJETI ADRENALIN

Elementi adrenalinskog parka Duboka prostiru se na površini od oko 4000 m² u 2 poligona s različitim vježbama (spravama) koje se nalaze između stabala. Kako bi imali adekvatni sadržaj za potrebe svih uzrasta za odrasle je predviđen poligon s 12 elemenata, dok je drugi s 9 elemenata predviđen za djecu. Posebno je zanimljiv zip line, staza za spuštanje niz sajlu. Dođite i zabavite se uz Adrenalinski park Duboka!

Dostupnost

U jednom vremenskom intervalu moguće je primiti 25 osoba (odrasli+djeca). Cijena za dva (2) sata u adrenalinskom parku je 50,00 kuna za djecu (niža razina) te 100,00 kuna za odrasle (niža i viša razina).

[booking_form id=679]

GDJE SMO?

LOKACIJA I CIJENE

Cjenik Adrenalinskog parka Duboka

Cijena za 90 minuta u adrenalinskom parku je 50 kuna za djecu (niža razina) te 100 kuna za odrasle (niža i viša razina).

Lokacija Adrenalinskog parka Duboka

Adrenalinski park Duboka smješten je u istoimenom Kamp odmorištu Duboka u dolini potoka Dubočanka u mjestu Velika (klik na mapu).

Adrenalinski park je zatvoren tijekom zimskih mjeseci (do ožujka, ovisno o vremenskim uvjetima)

NAJAM BICIKALA.

Istražite Park prirode Papuk na dva kotača

Želite istražiti sve ljepote Papuka na dva kotača? Iznajmite bicikl i zaputite se u avanturu koja će vas provesti kroz netaknutu prirodu jednog od najljepših parkova prirode u Europi.

Najam bicikala nije moguć zimi (ovisno o vremenu, do ožujka).

Cijena najama bicikla

Brdski bicikl
90kn (do 3 sata) / 200kn (3-10 h)

Električni bicikl
160kn (do 3 sata) / 300kn (3-10 h)

Važno je znati da:

0
Bicikli se u Velikoj iznajmljuju uz prethodnu najavu na e-mail adresu: turizam@pp-papuk.hr
0
Iznajmite li bicikl u Velikoj, možete ga vratiti na Jankovac i obratno, najkasnije do 19 sati.
0
Bicikli su namjenjeni odraslim osobama
0
Za najam, sa sobom trebate imati osobnu iskaznicu kako bi naši djelatnici mogli popuniti Ugovor o najmu. Oni će vam također objasniti sve detalje vezane za bicikle te preporučiti zanimljive rute!

O NAMA.

Upoznajte Geopark i PP Papuk.

Park prirode Papuk je brdsko-planinsko područje koje se prostire na području Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske županije.

Njegovu površinu veličine 336 km² obilježava geološka i biološka raznolikost te vrijedna kulturno-povijesna baština zbog čega je postao član Europske i Svjetske mreže Geoparkova, a time prvi i jedini Geopark u Hrvatskoj pod zaštitom UNESCO-a. Velika, naselje na južnim obroncima Papuka predstavlja glavnu polazišnu točku za planinu Papuk iz Požeško-slavonske županije.

Nalazi se 12 km sjeverno od Požege na nadmorskoj visini od 273 m i dio je Parka prirode i Geoparka Papuk. Iznad Velike izdiže se stari Velički grad, a uz nju prolazi rijeka Veličanka

Birajte između šetnje, planinarenja, vožnje biciklom ili trčanja, a u blizini Velike pronađite Stijene Sokoline i isprobajte sportsko penjanje.

GALERIJA.